Minusta

Susanne Manninen, Performance Coach

 
Olen valmentaja suurella sydämellä. Minulta saat ihmisläheistä, kannustavaa ja tuloksia aikaansaavaa valmennusta. Luonteeltani olen avoin, iloinen ja empaattinen. Minulla on vuosien kokemus yritysmaailmasta, eri tiimien vetämisestä ja henkilökohtaisesta valmentamisesta sekä kehityshankkeiden läpiviennistä. Tästä kaikesta olen saanut paljon oppeja ja oivalluksia soveltaa asioita myös henkilökohtaiseen hyvinvointiin, itsensä kuunteluun ja stressaavan elämäntilanteen hallintaan. Vuosien saatossa oman itseni löytäminen ja vahvuuksieni tunnistaminen ovat olleet suuressa roolissa elämän mielekkyyden kokemisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kanssa. Uskon, että meissä kaikissa asuu suuri potentiaali, mutta sen tunnistaminen voi olla vaikeaa.
 
Oma urheilutausta ja saavutukset:

Tällä hetkellä kuntosali- sekä voimaharjoittelu ovat lähellä sydäntäni. Kilpailen voimanostossa aktiivisesti ja menestystä olen niittänyt myös kansainvälisellä tasolla. Olen vuoden 2019 EM 5. sekä MM 6. Tiedän, mitä on harjoitella päämäärätietoisesti ja tavoitteellisesti, keskellä työ- ja perhe-elämän härdelliä. Voimanoston lisäksi omaan monipuolisen kokemuksen urheilusta mm. koulu- ja esteratsastuksesta, krav magasta, nyrkkeilystä, thainyrkkeilystä ja laskettelusta. Oma tyttäreni harrastaa tanssia ja kilpailee MM-tasolla ja tätä kautta olen saanut käytännön kokemusta nuoren urheilijan ravitsemuksesta, palautumisesta ja hyvinvoinnista. Kilpailuissa toimin aina huoltajana ja tukijana.
 
Kokemukseni on osoittanut minulle, miten tärkeää psyykkinen hyvinvointi ja oma ajattelutapa on menestymisessä ja omien tavoitteiden saavuttamisessa. Tätä tietoa haluan jakaa eteenpäin, koska uskon, että jokaisella on mahdollisuus saavuttaa jotain suurta.
 
Ota rohkeasti yhteyttä ja mennään yhdessä kohti tavoitteitasi!


Koulutus

  • Health Coach / PT Coaching Academy
  • Personal Trainer / Varala
  • Coach / NeuroLeadership Group
  • Urheiluravitsemus / Itä-Suomen avoin Yliopisto
  • Valmentava esimies / BoMentis
  • Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto / MIF
  • Palvelumuotoilu / Aalto Yliopisto
  • Tuotantotalouden Insinööri / HAMK

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close